Agenda

Cuina en Viu - Tastets i maridatges

Data: 08/10/2011

Hora: 17h. - 19h.

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Els cuiners de la Cuina de l'Empordanet elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a l'Empordà a taula. Al mateix temps, Xavier Morera, sommelier d'Empordàlia, presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Hotel restaurant Casamar (Llafranc) i Restaurant Sa Cova (Platja d'Aro)

Reserves: 616.486.902.

Cuina en viu - Tastets i maridatges

Data: 15/10/2011

Hora: 17h. - 19h.

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Els cuiners de la Cuina de l'Empordanet elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a l'Empordà a taula. Al mateix temps, Xavier Morera, sommelier d'Empordàlia, presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Restaurant Can Salvi (Sant Feliu de Guíxols) i Restaurant El Fort (Ullastret)

Reserves: 616.486.902.

Cuina en viu - Tastets i maridatges

Data: 22/10/2011

Hora: 17h. - 19h.

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Els cuiners de la Cuina de l'Empordanet elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a l'Empordà a taula. Al mateix temps, Xavier Morera, sommelier d'Empordàlia, presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Restaurant Les Panolles (Santa Cristina d'Aro) i Hotel Restaurant Sa Punta (Pals)

Reserves: 616.486.902.

Caràcters del Vi

Data: 22/10/2011

Hora: 11h. - 20h.

Lloc: Mas Sorrer (Gualta)

Diverses activitats relacionades amb el vi i amb la participació d'alguns cellers de la DO Empordà: tallers, concursos, concerts, tastos, etc.

Més informació: 677.458.854. i www.massorrer.cat

Cuina en viu - Tastets i maridatges

Data: 29/10/2011

Hora: 17h. - 19h.

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Els cuiners de la Cuina de l'Empordanet elaboraran els plats utilitzant aliments que es poden tastar i adquirir a l'Empordà a taula. Al mateix temps, Xavier Morera, sommelier d'Empordàlia, presentarà els vins Sinols escollits per fer el maridatge amb cada plat.

Hotel Restaurant Llevant (Llafranc) i Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)

Reserves: 616.486.902.

Jazz & Wine

Data: 29/10/2011

Hora: 19h.

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Actuació de la Original Jazz Feeling Band. A més el públic podrar gaudir dels vins Sinols i dels tastets dels productes de l'Empordà a taula.

L'entrada val 15 €

Per informació i reserves truqueu al 616 486 902. Les places són limitades!

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR