Agenda

Sopars maridats amb Restaurant Aradi i els vins Terra Remota

Data: 01/03/2013

Lloc: Restaurant Aradi

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del Restaurant Aradi i els vins de Terra Remota.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Sopars maridats amb el restaurant Roser 2 i els vins del celler Arché Pagès

Data: 08/03/2013

Lloc: Restaurant El Roser 2

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant Roser 2 i els vins del celler Arché Pagès.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Tallers de cuina amb el xef Pol Cabanas a Empordàlia

Data: 09/03/2013

Hora: 11.00H

Lloc: Empordàlia. Agrobotiga de Vilajuïga

Empordàlia el segon dels quatre tallers de cuina amb el xef Pol Cabanas a partir dels productes d'Empordà a Taula. En aquesta segona sessió, els participants podran aprendre a elaborar arrossos de Just Married (9 de març). Les dues últimes sessions es dedicaran a preparar amanides i entrants amb les cremes i salses de Can Carriot (23 de març) i maridar melmelades i formatges amb els vins d'Empordàlia (13 d'abril).

Els cursos s'impartiran els dissabtes de 11 a 13.00h a l'Agrobotiga de Vilajuïga, i després del curs es podran degustar els plats a la terrassa d'Empordàlia acompanyant-los dels vins del mateix celler. Al final del curs se sortejaràn productes d'Empordàlia i de Berdala (Girona Cook).

El cost de l'inscripció és de 12€, i els acompanyants 5€, fet que els permet poder menjar a la terrassa d'Empordàlia. Per a informació i reserves al telèfon 972 53 01 40  i a l'adreça electrònica asala@empordalia.com

Sopars maridats amb el Restaurant Portal del Mar i vins de *lavinyeta

Data: 15/03/2013

Lloc: Restaurant Portal del Mar

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant Portal del Mar i vins del celler *lavinyeta. 


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Sopars maridats amb el Restaurant Mas dels Arcs i els vins de Mas Llunes

Data: 22/03/2013

Lloc: Restaurant Mas dels Arcs

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant Mas dels Arcs i els vins del celler mas Llunes.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

IX Sopar Maridatge al restaurant la Cantonada amb vins d'Oliver Conti

Data: 22/03/2013

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant La Cantonada (Bisbal d'Empordà)

IX Sopar Maridatge al restaurant la Cantonada, de la Bisbal d'Empordà, amb els vins del Celler Oliver Conti. A les 21,30 h. 

Informació i reserves: 972 64 34 13 / lacantonadacat@gmail.com http://www.lacantonada.cat

Cap de setmana de de portes obertes al celler Mas Vida de Cistella

Data: del 23/03/2013 al 24/03/2013

Lloc: Celler Mas Vida

El cap de setmana del 23 i 24 de març el celler Mas Vida de Cistella, Alt l'Empordà, organitza DESCOBREIX MAS VIDA. Un cap de setmana per descobrir el procés tradicional d'elaboració del vi a la comarca de l’Alt Empordà. 


Durant 48h la bodega petita i personal obre les portes de bat a bat perquè qui ho vulgui pugui passejar per les vinyes, endinsar-se en les entranyes del celler, descobrir el silenci de la sala de criança i aprofundir en el món de la vinya i el vi d’una manera fàcil i assequible.

En el marc de DESCOBREX MAS VIDA, es faran tres visites diàries la primera a les 10h, una altra a les 12h i la darrera a les 16h. L'activitat té un preu per persona de 20€ i inclou la visita a les vinyes, al celler i el tast de vins i productes del territori. Les entrades es poden  reservar per mail a  info@lagastronomica.net o per telèfon 649765697 | www.lagastronomica.net . Es pagaran en el mateix celler el dia de l’activitat.

Tallers de cuina amb el xef Pol Cabanas a Empordàlia

Data: 23/03/2013

Hora: 11.00H

Lloc: Empordàlia. Agrobotiga de Vilajuïga

Empordàlia organitza un nou taller de cuina amb el xef Pol Cabanas a partir dels productes d'Empordà a Taula. Els participants podran aprendre a preparar amanides i entrants amb les cremes i salses de Can Carriot (23 de març). Encara queda una altra sessió per aprendre a maridar melmelades i formatges amb els vins d'Empordàlia (13 d'abril).

Els cursos s'impartiran els dissabtes de 11 a 13.00h a l'Agrobotiga de Vilajuïga, i després del curs es podran degustar els plats a la terrassa d'Empordàlia acompanyant-los dels vins del mateix celler. Al final del curs se sortejaràn productes d'Empordàlia i de Berdala (Girona Cook).

El cost de l'inscripció és de 12€, i els acompanyants 5€, fet que els permet poder menjar a la terrassa d'Empordàlia. Per a informació i reserves al telèfon 972 53 01 40  i a l'adreça electrònica asala@empordalia.com

Tast de brunyols i vins dolços a Empordàlia

Data: del 29/03/2013 al 01/04/2013

Lloc: Agrobotiga Empordàlia a Vilajuïga

Aquests dies de Setmana Santa podeu apropar-vos a l'grobotiga d'Empordàlia, a Vilajuïga,  per tastar els  brunyols elaborats pel xef de la casa. A més els podreu maridar amb les varietats de vins dolços del celler.

Tast de vins del celler Maria Pagés durant la Fira de la Garnatxa i el Brunyol de Garriguella

Data: 29/03/2013

Hora: 18.00H

Lloc: Sala Sabater Furtià de Garriguella

Tast de vins i garnatxes del celler Marià Pagés de Capmany, a la sala Sabater Furtià, dins dels actes de la Fira de la Garnatxa i el Brunyol de Garriguella. Inscripcions al 972530093 o a la mateixa sala.

Taller de brunyols al celler *lavinyeta

Data: 30/03/2013

Hora: 18.00H

Lloc: celler *lavinyeta

Taller participatiu d'elaboració de brunyols i tast de garnatxes dins el cicle ‘dulses i dolços’. El dissabte 30 de març a *laVinyeta. 
Reserva prèvia T 647 748 809 / celler@lavinyeta.es

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR