Agenda

Exposició de Anna Maria Constanseu i Emili Armengol al celler Espelt

Data: del 05/12/2014 al 31/12/2014

Hora: -

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

El celler Espelt, de Vilajuïga, acull l'exposició conjunta dels artistes Anna Maria Constanseu (pintura) i Emili Armengol (escultura). La inauguració té lloc el dia 5 de desembre a partir de les 20.00H.  

Maridatges de formatges i vins a la Cooperativa d'Espolla

Data: 06/12/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Celler Espolla

La Cooperativa d'Espoll organitza l'activitat "Maridatge de formatges i vins, un matrimoni perfecte" Preu: 10 €/pers. 

Visita teatralitzada al Celler d'Espolla

Data: 07/12/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Celler Espolla

Gaudeix de visites guiades teatralitzades al Celler Cooperatiu d'Espolla per entendre com funciona la cooperativa i descobrir les instal·lacions tot pasant una bona estona i tastant algun dels seus vins. "L'Agustí, en Valentí i els secrets del bon vi "és el títol de l'activitat. (Especial Nadal 2X1 Preu: 5 €/pers). 

Maridatge de melmelades i foies al Celler d'Espolla

Data: 13/12/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Celler Espolla

El Celler Espelt organitza l'activitat "Maridatge de melmelades, foies i vins, un plaer pels sentits"  Preu: 10 €/pers.

Curs de Cuina Nadalenca a Empordàlia

Data: 13/12/2014

Hora: 11.00H a 13.00H

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Emplordàlia organitza, el proper dissabte dia 13 de desembre el curs de cuina nadalenca, el Chef gironí Pol Cabanas serà l'encarregat de dur a terme l'activitat, on es realitzaran els aperitus nadalencs amb productes de temporada i d'origen empordanès. Es durà a terme el dia 13 de desembre, a la cooperativa de Vilajuïga, d´11h a 13h. 
Cost activitat: 10€, inclou lactivitat, una visita guiada al celler i molí d'oli per a dues persones (vosaltres escolliu el dia), sorteig d'una caixa amb dos vins Sinols i una ampolla d'Oli de Pau entre els assistents. Places limitades.

Més informació: aesteve@empordalia.com o al 972 53 01 40

Curs de tast, bombolles, aromes i sabors a La Vinyeta

Data: 14/12/2014

Hora: 11.00H

Lloc: La Vinyeta

La Vinyeta programa un curs de tast, bombolles, aromes i sabors a càrrec de la sommelier Laura Masramon.

'Tasta amb el cor. Tots amb la Marató', al Celler Espolla

Data: 14/12/2014

Hora: Tot el dia

Lloc: Celler Espolla

El Celler Espolla organitza l'activitat solidària "Tasta amb el cor. TOTS AMB LA MARATÓ". Durant tot el dia es donarà a degustar una copa de vi negre acompanyat d'una "tapa" d'embotit o formatge. Preu: 2 €/tapa. *Els diners recaptats aniran destinats "integrament" per la Marató de TV3. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR