Agenda

Ruta de tapes a Figueres amb els vins de Masia Serra

Data: del 20/12/2013 al 31/03/2014

Lloc: Figueres_Celler Masia Serra

El celler Masia Serra y sis restaurants de Figueres han posat en marxa la campanya 'Ruta de Tapes de Figueres' amb Masia Serra. En els 6 restaurants escollits - Antaviana, Cal Músic, Granada Vins, Nou Saboya, Sentits Gastrobar i Txot's - es pot gaudir d'un gran assortit d'excel·lents tapes, acompanyades pels vins de Masia Serra. 

Els consumidors poden sol·licitar la tarja de la ruta que trobaran  als diferents restaurants adscrits a la ruta  o en el propi celler.  Cal que el client demani una tapa, acompanyada d'una copa de vi de Masia Serra, i el responsable de cada establiment  marcarà una casella. La tarja es pot utilitzar a un o a varis dels locals adherits que es prefereixi fins omplir les 6 caselles. Un cop el client tingui totes les sis caselles de la tarja marcades, es pot posar en contacte amb Masia Serra i li regalaran  una visita al celler amb degustació de vins.

La campanya s'allarga fins el proper 31 de març, essent el termini màxim per fer la visita-degustació al celler fins el juny de l'any vinent. 

Visita teatralitzada a la Cooperativa de Garriguella

Data: 02/03/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Cooperativa de Garriguella

La Cooperativa de Garriguella i l'empresa Terramar us proposen una activitat enoturística diferent: una visita teatralitzada anomenada “L’Agustí, en Valentí i els secrets del bon vi”. Consisteix en una visita molt amena i entretinguda en la qual hi ha dos actors que interactuen, l’Agustí (enòleg de prestigi, qualificat en les millors universitats d’arreu del món) i en Valentí (viticultor soci de la Cooperativa) expliquen tot el procés d’elaboració del vi (recol·lecció, elaboració, emmagatzematge, embotellament). 


L'activitat finalitza amb un tast de vins que trencaran tòpics. Una visita adequada per a tot tipus de públic perquè grans i petits gaudeixin del món del vi i de la singularitat de la Cooperativa. El preu de la visita és de 10 €/adult, grup mínim 10 adults, menors de 6 anys gratuït, de 7 a 17 anys 5 €.
Informació i reserves al 972 53 00 02. 

4rt #VisàVisTR3SC amb Manel Fuentes i vins de Masia Serra

Data: 06/03/2014

Hora: 19.00H

Lloc: Museu Europeu d'Art Modern (Barcelona)

Nova edició del #VisàvisTR3SC. En aquesta ocasió, la proposta combina la conferència del periodista i presentador Manel Fuentes i un tast guiat de vins del celler empordanès Masia Serra.

'Sopars Maridats' amb el restaurant El Roser 2 i el vins del celler Oliver Conti

Data: 07/03/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant El Roser 2 (L'Escala)

Sopar Maridat del restaurant El Roser2, de l'Escala, i el celler Olvier Conti, de Capmany.  La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 771 102. 


Degustació de vins del celler Martín Faixó a Mas Falet

Data: 08/03/2014

Hora: 19.30H

Lloc: Restaurant Mas Falet

El Restaurant Hotel Mas Falet organitza una degustació de vins del celler Martín Faixó, amb les explicacions tècniques del celler i del sommelier de Mas Falet, Adolfo Marino. Es tastaran els vins Perafita, Cadac i Moscatell dolç. El preu de la degustació més tapa és de 10 euros. Cal reserva prèvia a restaurant@masfalet.com 

Curs d'iniciació a la cata a Castell Peralada

Data: 13/03/2014

Hora: 20.00H

Lloc: Peralada

Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.

13_3. Anàlisi sensorial
20_3. Elaboració de vins blancs i rosats.
27_3. Elaboració de vins negres i envelliment de vins. 
Places limitades. 
Preu del curs: 75 euros. 
Horari: 20.00H
+ informació: visitas@castilloperelada.com 

'Sopars Maridats' amb el restaurant La Plaça i els vins del celler Martí Fabra

Data: 14/03/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant La Plaça (Madremanya)

Sopar Maridat del restaurant La Plaça, de Madremanya, i el celler Martí Fabra, de Sant Climent Sescebes.  La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 490 487. 

Curs d'iniciació a la cata a Castell Peralada

Data: 20/03/2014

Hora: 20.00H

Lloc: Peralada

Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.

13_3. Anàlisi sensorial
20_3. Elaboració de vins blancs i rosats.
27_3. Elaboració de vins negres i envelliment de vins. 
Places limitades. 
Preu del curs: 75 euros. 
Horari: 20.00H
+ informació: visitas@castilloperelada.com 

'Sopars Maridats' amb el restaurant Sa Cova i els vins del celler d'Espolla

Data: 21/03/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Sa Cova (Platja d'Aro)

Sopar Maridat del restaurant Sa Cova, de Platja d'Aro, i els vins del celler Cooperatiu d'Espolla. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 825 770


Curs d'iniciació a la cata a Castell Peralada

Data: 27/03/2014

Hora: 20.00H

Lloc: Peralada

Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.

13_3. Anàlisi sensorial
20_3. Elaboració de vins blancs i rosats.
27_3. Elaboració de vins negres i envelliment de vins. 
Places limitades. 
Preu del curs: 75 euros. 
Horari: 20.00H
+ informació: visitas@castilloperelada.com 

'Sopars Maridats' amb el restaurant Mas dels Arcs i els vins d'Empordàlia

Data: 28/03/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)

Sopar Maridat del restaurant Mas dels Arcs, de Palamós, i el celler Empordàlia, de Vilajuïga. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 315 135.


Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR