Agenda

Sopar maridat amb el celler Hugas de Batlle i el resturant Es Portal

Data: 03/03/2017

Lloc: Pals

Sopar maridat amb els vins del celler Hugas de Batlle i els plats del restaurant Es Portal. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat del celler Roig Parals i el restaurant Empòrium

Data: 03/03/2017

Lloc: Castelló d'Empúries

Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del restaurant Empòrium. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Taller de tast de la Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol 'El vi dels poetes'

Data: 06/03/2017

Hora: 20.00H

Lloc: Hotel Duran (Figueres)

Preu: 20 € / 40 €

La Venerable Confaria de la ´Bóta de Sant Ferriol, amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi. 
El primer taller porta per títol 'El vi de poetes'.

Atelier du vin : Lectura de poemes de Baudelaire, Margarit, Carner, Manen,Vinyoli a càrrec de l’actriu Cristina Cervià
Taller de tast : Degustació de vi, vins d’Alsace, Argentina, Terra Alta.

Programa

Sopar maridat amb el celler Mas Vida i el restaurant Antaviana

Data: 10/03/2017

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins del celler Mas Vida i els plats del restaurant Antaviana. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Masia Serra i el restaurant Roser 2

Data: 10/03/2017

Lloc: L'Escala

Sopar maridat amb els vins del celler Masia Serra i el restaurant Roser 2. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Taller de tast de la Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol 'Hits sobre el vi'

Data: 13/03/2017

Hora: 20.00H

Lloc: Hotel Duran (Figueres)

Preu: 20 € / 40 €

La Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol, amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi. 
El segon taller porta per títol 'Hits sobre el vi'.

Atelier du vin : Audició de, Sinatra, Gardel, Cole Porter, Brassens, El Ultimo de la fila.
Taller de tast : Degustació de vins de Provença, Franciacorta, Xipre, California, Piemonte.

Programa

Sopar maridat amb el celler Pujol Cargol i el restaurant Llevant

Data: 17/03/2017

Lloc: Llafranc

Sopar maridat amb els vins del celler Pujol Gargol i els plats del restaurant Llevant. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Vinyes d'Olivardots i el restaurant El Molí

Data: 17/03/2017

Lloc: Pont de Molins

Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes d'Olivardots i els plats del restaurant El Molí. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita a la Cooperativa Agrícola de Garriguella, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 18/03/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Cooperativa Agrícola de Garriguella

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 19/03/2017

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visiten els búnquers de l’anomenada línia P.

www.masllunes.es

Taller de tast de la Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol 'Fang, terra i terrissa'

Data: 20/03/2017

Hora: 20.00H

Lloc: Hotel Duran (Figueres)

Preu: 20 € / 40 €

La Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol, amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi. 
El tercer taller porta per títol 'Fang, terra i terrissa'

Atelier du vin : Els vins d’àmfora, recuperació d’una tècnica antiga
Taller de tast : Degustació de vins d’àmfora de cellers Olivardots i d’altres orígens..

Programa

Sopar maridat amb el celler Gelamà i el restaurant Bo-TiC

Data: 24/03/2017

Lloc: Corçà

Sopar maridat amb els vins del celler Gelamà i el restaurant Bo-TiC. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Sa Cova

Data: 24/03/2017

Lloc: Platja d'Aro

Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Sa Cova. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Tast de natura amb Gregal al celler La Vinyeta

Data: 25/03/2017

Lloc: La Vinyeta

Tast de natura amb Gregal al celler La Vinyeta. Gaudeix d'aquesta activitat de descoberta de l'entorn natural i d'experiències a la vinya.
Informació: info@gregalada.com

Taller de tast de la Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol 'Foi dans le foie'

Data: 27/03/2017

Hora: 20.00H

Lloc: Hotel Duran (Figueres)

Preu: 20 € / 40 €

La Venerable Confaria de la Bóta de Sant Ferriol,l amb el suport de la Càtedra de Viticultura i Enologia Narcís Fages de Romà, programa quatre tallers per ampliar els coneixements sobre el món del vi i de
la degustació amb pràctiques sobre temes diversos relacionats amb la cultura del vi. 
Aquest és el darrer taller que porta per títol 'Hits sobre el vi'.

Atelier du vin : Degustació de 5 modalitats de foie-gras
Taller de tast : Sauternes , blanc sec Penedes, Costers del Segre Rioja, Rias baixas.

Programa

Sopar maridat amb el celler La Vinyeta i el restaurant La Costa

Data: 31/03/2017

Lloc: Pals

Sopar maridat amb els vins del celler La Vinyeta i el restaurant La Costa. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Martín Faixó i el restaurant La Fornal dels Ferrers

Data: 31/03/2017

Lloc: Terrades

Sopar maridat amb els vins del celler Martín Faixó i els plats del restaurant La Fornal dels Ferrers.  La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR