Agenda

Street Food a Llançà amb vins de cinc cellers DO Empordà

Data: 03/02/2018

Hora: 19.00h

Lloc: Llançà

Llançà celebra una nova edició de l'Street Food amb la participació de cinc cellers del Consell Regulador de la DO Empordà: Hugas de Batlle, AV Bodeguers, Nereus Suneus, Masetplana, Vinyes dels Aspres i Mas Estela. Una onzena de restaurants del municipi oferiran al llarg de la jornada gastronòmica un total de 17 tapes. L'oferta es completa amb música en viu. 

Més informació

Taller de poda a la vinya per a tots els públics a Empordàlia

Data: 04/02/2018

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)

Preu: 10€

El celler Empordàlia et proposa ser viticultor durant un dia i aprendre a podar la vinya. La viticultora Cheli Casanovas impartirà un taller sobre aquesta tècnica que aplicareu a la vinya. En acabar tindrà lloc un esmorzar al celler de Vilajuïga. Una activitat molt lúdica per conèixer una altra cara de l'elaboració del vi. Per a més informació, contacteu amb comunicacio@empordalia.com o al 972 53 01 40

 

Tast de vins amb l'escriptor Andrew Jefford, al celler Terra Remota

Data: 05/02/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Celler Terra Remona (Sant Climent Sescebes)

El reconegut escriptor anglès Andrew Jefford impartirà un tast de vins al celler Terra Remona, a Sant Climent Sescebres, en el què es tastaran 13 vins de diferents regions vinícoles del món i es compararan amb els de la zona de l'Empordà. 

Més informació i inscripcions

 

Calçotada enoturística a la Cooperativa de Garriguella

Data: 18/02/2018

Hora: 12.00H

Lloc: Cooperativa de Garriguella

Preu: Adult: 25 € / Infantil: 10 €

La Cooperativa de Garriguella celebra una de les tradicions gastronòmiques més esperades de l'any: la calçotada. El programa inclou visita a celler, tast de vins i dinar (calçots amb salsa romesco maridat amb Tramuntanart Blanc, carn a la brasa acompanyada del Puntils-Criança i galetes amb #garnatxa i cafè )

Més informació i reserves: enoturisme@cooperativagarriguella.com o al 972530002

English for wine taster in Girona, al celler Mas Llunes

Data: del 19/02/2018 al 19/03/2018

Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)

Preu: 450€

English for Wine Taster organitza un curs de tres jornades per aprendre els conceptes i expressions per descriure un vi. El curs tindrà lloc al celler Mas Llunes els dies 19 de febrer, 5 i 19 de març. La formació és bonificable a través de la Fundació Tripartita
Més informació al 938181460 o al correu englishfor@wineaaspects.info

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR