Agenda

Els vins i els benedictins (Visita el Monestir de Sant Miquel de Cruïlles i tast de vins)

Data: 24/11/2019

Hora: 12.00H

Lloc: Monestir de Sant Miquel de Cruïlles

Preu: 15€

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà organitza un cicle dedicat als vins i monestirs de l'Empordà. Cada cap de setmana del mes de novembre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins de la zona que configuraven el seu antic domini. En aquest cas, els participants podran gaudir de la proposta 'Els vins i els benedictins' que inclou una visita guiada al Monestir de Sant Miquel de Cruïlles i un tast dels vins de la seva àrea de proximitat.

La durada és de 2 hores aproximadament. Les places són limitades. Inscripcions.
Més informació: 972 507 513 / info@doemporda.cat

Els vins i el suro. Els monestirs en la modernitat (Visita al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i tast de vins)

Data: 30/11/2019

Hora: 12.00H

Lloc: Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

Preu: 15€

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà organitza un cicle dedicat als vins i monestirs de l'Empordà. Cada cap de setmana del mes de novembre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins de la zona que configuraven el seu antic domini. En aquest cas, els participants podran gaudir de la proposta 'Els vins i el suro. Els monestirs en la modernitat' que inclou una visita al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i un tast dels vins de la seva àrea de proximitat.

La durada és de 2 hores aproximadament. Les places són limitades. Inscripcions.
Més informació: 972 507 513 / info@doemporda.cat

Calendari

Historial

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR
Click Me For A Modal