Agenda

Exposició Universal dels Millors Vins de Tramuntana (Jornada professional)

Data: 28/10/2019

Hora: A partir de les 16.30H

Lloc: Flowers by Bornay (Melcior de Palau, 36)

Preu: Gratuït (Jornada adreçada únicament a professionals de la restauració i l'hostaleria)

El pròxim 28 d’octubre, la Denominació d’Origen Empordà portarà els seus vins a Barcelona per presentar-los al públic professional de la restauració i l’hostaleria de Barcelona i rodalies així com a premsa especialitzada i prescriptors. Sota el nom Exposició Universal dels Millors Vins de Tramuntana, la jornada professional se celebrarà a l’espai Flowers by Bornay (Melcior de Palau, 36), a partir de les 16:30h i fins a les 21h.

Els assistents a la jornada professional podran tastar les propostes vinícoles dels 25 cellers que participaran de l’acte, i maridar- los amb propostes típiques de la gastronomia empordanesa de la mà dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent.

La tarda es completarà amb una sèrie d’activitats paral·leles entre les quals hi haurà un tast per conèixer Els Fills Bastards de l’Empordà i un tast maridatge amb patates braves de la mà de la persona que més patates braves ha tastat al país i responsable de @bravasbarcelona, a més de propostes culturals que van des d’una instal·lació artística on tecnologia i vi es donen la mà, fins a les propostes musicals de la Lola Van, un truck amb cabina de dj.

Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per aconseguir presència a una plaça tan important al mercat català com és Barcelona.

El vi i el mar dels monjos (Visita al Montestir de Sant Pere de Rodes i tast de vins)

Data: 03/11/2019

Hora: 12.00h

Lloc: Monestir de Sant Pere de Rodes

Preu: 15€

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà organitza un cicle dedicat als vins i monestirs de l'Empordà. Cada cap de setmana del mes de novembre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins de la zona que configuraven el seu antic domini. En aquest cas, els participants podran gaudir de la proposta 'El vi i el mar dels monjos' que inclou una visita guiada al conjunt monumental de Sant Pere de Rodes i un tast dels vins de la seva àrea de proximitat.

La durada és de 2 hores aproximadament. Les places són limitades. Inscripcions.
Més informació: 972 507 513 / info@doemporda.cat

Els vins de frontera (Visita al Monestir de Sant Quirze de Colera i tast de vins)

Data: 09/11/2019

Hora: 12.00H

Lloc: Monestir de Sant Quirze de Colera

Preu: 15€

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà organitza un cicle dedicat als vins i monestirs de l'Empordà. Cada cap de setmana del mes de novembre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins de la zona que configuraven el seu antic domini. En aquest cas, els participants podran gaudir de la proposta 'Els vins de frontera' que inclou una visita guiada al Monestir de Sant Quirze de Colera i un tast dels vins de la seva àrea de proximitat.

La durada és de 2 hores aproximadament. Les places són limitades. Inscripcions.
Més informació: 972 507 513 / info@doemporda.cat

 

Els banquets medievals i els seus vins (Visita a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran i tast de vins)

Data: 17/11/2019

Hora: 12.00h

Lloc: Canònica de Santa Maria de Vilabertran

Preu: 15€

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà organitza un cicle dedicat als vins i monestirs de l'Empordà. Cada cap de setmana del mes de novembre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins de la zona que configuraven el seu antic domini. En aquest cas, els participants podran gaudir de la proposta 'Els banquets medievals i els seus vins' que inclou una visita a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran i un tast dels vins de la seva àrea de proximitat.

La durada és de 2 hores aproximadament. Les places són limitades. Inscripcions.
Més informació: 972 507 513 / info@doemporda.cat

Els vins i els benedictins (Visita el Monestir de Sant Miquel de Cruïlles i tast de vins)

Data: 24/11/2019

Hora: 12.00H

Lloc: Monestir de Sant Miquel de Cruïlles

Preu: 15€

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà organitza un cicle dedicat als vins i monestirs de l'Empordà. Cada cap de setmana del mes de novembre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins de la zona que configuraven el seu antic domini. En aquest cas, els participants podran gaudir de la proposta 'Els vins i els benedictins' que inclou una visita guiada al Monestir de Sant Miquel de Cruïlles i un tast dels vins de la seva àrea de proximitat.

La durada és de 2 hores aproximadament. Les places són limitades. Inscripcions.
Més informació: 972 507 513 / info@doemporda.cat

Els vins i el suro. Els monestirs en la modernitat (Visita al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i tast de vins)

Data: 30/11/2019

Hora: 12.00H

Lloc: Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols

Preu: 15€

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà organitza un cicle dedicat als vins i monestirs de l'Empordà. Cada cap de setmana del mes de novembre s’organitza una visita a un antic monestir empordanès per descobrir el seu passat vitivinícola tot fent un tast de vins de la zona que configuraven el seu antic domini. En aquest cas, els participants podran gaudir de la proposta 'Els vins i el suro. Els monestirs en la modernitat' que inclou una visita al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i un tast dels vins de la seva àrea de proximitat.

La durada és de 2 hores aproximadament. Les places són limitades. Inscripcions.
Més informació: 972 507 513 / info@doemporda.cat

Calendari

Historial

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR
Click Me For A Modal