15/10/2022
Hora: 11.00H a 13.00h
Lloc: Figueres
Preu: General: 25€ / Nens entre 11 i 17 anys: 15€ / Nens menors d’11 anys: 10€ / Estudiants majors d’edat
L’enclavament estratègic entre mar i muntanya i la proximitat de la revolució gastronòmica de la nouvelle cuisine française, van propiciar el naixement de l’avantguarda gastronòmica catalana en terres empordaneses.
Un dels productes locals estrella del territori són, indubtablement, els vins de la DO Empordà, el Consell Regulador de la qual té seu a Figueres, la capital de l’Empordà.
Amb aquesta activitat, descobrireu i tastareu aquest llegat gastronòmic figuerenc i empordanès maridat amb els vins de la terra de la mà de la sommelier Laura Masramon.
En aquest cas, la proposta inclou la visita al Restaurant Can Jeroni, el Mercat i la Rufa Cervesera.
Reserves: sommelier@lauramasramon.com / 609 199 086